nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2003-2004 - Előre FC Békéscsaba - REAC, osztályozó (2-1)

Előre FC Békéscsaba - REAC, osztályozó (2-1) (2004-06-05)

A visszavágóra kb. 4000 néző gyűlt össze, s teremtett viszonylag jó hangulatot. Csapatunk ismét alulmúlta magát, de legalább nyertünk, s bent maradtunk. Magáról a meccsről nem is szerettem volna többet, aki kint volt úgyis látta, de sajnos jó néhány kellemetlenség érte a nézőket, melyek az albán ötödosztályban se történhetnének meg ma már, így nem mehetünk el mellettük szó nélkül...

Az első meglepetés a kezdés perceiben érkezőket érte, nekik ugyanis nem maradt már jegy. A problémát úgy oldották meg az emberek, hogy a rendező zsebébe nyomták a megfelelő összeget, s továbbmentek.

A második meglepetés a WC-re igyekvőket érte, azt ugyanis olyan sártenger vette körül, hogy lehetetlen lett volna odáig eljutni. A férfiak még csak meg tudták oldani a problémájukat (más nem lévén, a tornacsarnok oldalát használták), de magam is találkoztam "szorult helyzetben lévő" hölggyel, aki kénytelen volt tovább szorongani.

3.: A szünetben egy néző két deci üdítőt akart venni a fiának, de a büfés nem szolgálta ki, mondván, hogy nincs csak félliteres pohara, s abba nem fog két decit tölteni. (?) Erre a következő párbeszéd zajlott le: -Akkor lesz egy félliteres üdítő. -Milyet kér? -Milyen van? -Csak Traubi. -Akkor minek kérdezi?

Erre még a büfés sértődött meg... Európai kínálat, európai kiszolgálás. A negyedik meglepetés a másnapi újságokat kinyitva ért bennünket: Békéscsaba, 2000 néző. Ugyan hallottuk már sportújságíróinktól, hogy az eladott jegyek alapján írják a nézőszámot, de ha egyrészt sokan jegy nélkül mennek be, mert nem marad nekik, másrészt nem számolják a bérleteseket, belógókat, második félidőre érkezőket és a kisgyerekeket, akkor nem is fognak reális számokat írni. Vagy az előbb felsoroltak nem nézők???

5.: A cikk végén és a Nemzeti Sport szalagcímén az állt, hogy "a hazai szurkolók úgy ünnepeltek, mintha bajnokságot nyert volna csapatuk". Szerintetek ott volt egyáltalán valaki a BMH-tól a meccsen? Azért mert berohant kb. ötven 8 éves kisgyerek... Szerencsére a játékosoknak is volt annyi eszük, hogy nem jöttek ki hozzánk ünnepelni...

JÖVŐRE UGYANITT...!

vissza