nyitólap bemutatkozás beszámolók galéria archívum fórum linkek elore fc
www.stormcorner.hu - Beszámolók - 2009-2010
2011-09-23Békéscsabai Előre - Szeged 2011 (0:0)
Dél-alföldi rangadó a másodosztályban! Igen régen volt arra példa, hogy Békéscsaba-Szeged párosítás „vegytisztán” összecsapjon, az utóbbi években hozzá voltunk szokva, hogy a szegediek rendszerint vásárhelyi, vagy komplett Ultras 47-tel együtt érkezzenek városunkba, ami általában kézilabdát, vagy a harmadik vonalbeli focit jelentette a Hódmezővásárhely ellenében.
Teljes cikk olvasása
2010-09-27Békéscsaba 1912 Előre Se - Makói FC (0:0), 800 néző, 15 vendég
Végre villanyfényes bajnoki meccs a Kórház utcában! Igen régóta volt már erre példa Békéscsabán, de köszönhetően a hétközi MK-mérkőzésnek, valamint úgy tűnik, a klubvezetés is megemberelte magát, így minden adott volt egy igazi esti, futball-hangulatú estéhez. Az ellenfél a Makó volt, így igazi viharsarki derby a másodosztályban, ahol vendégszurkolók is tiszteletüket teszik.
Teljes cikk olvasása
2010-09-08Békéscsabai Előre NKSE - DVSC (22:21) 1500 néző, 40 vendég
Talán még soha nem kezdtünk bajnokságot itthon a hajdúságiakkal. Szerdai időpont, hazai pálya, egy elvileg rendben lévő csapat várta a keleti derbyt. Azonban a hét végén a csajok belefutottak egy kiadós vereségbe Fehérváron (38:31), így nem túl bizakodóan vártuk a ma már egyetlen tiszántúli rangadónkat.
Teljes cikk olvasása
2010-01-22DVSC - Békéscsabai Előre NKSE (28:21), 100 csabai
Egy szurkolói szempontból jól sikerült hódmezővásárhelyi túra és egy sima győzelemmel véget ért Veszprém elleni hazait követően várható volt hogy 3. helyen álló csapatunkat sokan fogjuk elkísérni a 2. helyezett rivális Debrecen otthonába még annak ellenére is hogy hétköznap rendezték a meccset és a TV is közvetítette. Már napokkal a kelet-magyarországi rangadó előtt tüzelte a hangulatot a sajtó is (legfőképpen az interneten), több helyen is megjelentetve egy-egy írást a két tábor rossz viszonyának eredetéről.
Teljes cikk olvasása
2010-01-08Hódmezővásárhelyi NKC - Békéscsabai Előre NKSE (24:24)
A női kézilabda VB miatt hosszúra nyúlt téli szünet és csapatunk tabellán elfoglalt helyezése (2.) miatt várható volt hogy sok kézilabda-fanatikus fog útra kelni Hódmezővásárhelyre a hétköznap ellenére is. A tábor nagy része, mintegy 50 fő vonattal tette meg a rövid utat, míg mások (főként dolgozók akik nem tudtak időben elszabadulni a munkából) kocsikkal és egy mikrobusszal. A vendégszektorban kb. 80 fő zsúfolódott össze, de alattunk és mellettünk is vendégszimpatizánsok voltak, így kb. 150-200 lila szurkolt az újabb győzelemért.
Teljes cikk olvasása
2009-10-07Népliget idegenben
Az Előre-tábor évek óta jelen volt a kézis csajok minden bajnokiján, minimum 10 fővel. Ez a dicső széria szakadt meg a tavaszi szezon utolsó idegenbeli meccsén, amikor pont a Fradihoz nem mentünk el a munkahelyi elfoglaltságok ill. a tanulók a vizsgáik miatt.
Teljes cikk olvasása